Bränd!

Vi har varit ute hela dagen i trevligt sällskap, Nathaniel har skött sig exemplariskt och ahr nu deckat i sin fars famn. Jag är superttrött och bränt ryggen, jag hoppas och tror att nathaniel inte blivit bränd, han har haft solkyddsfakt 50 och långärmat och hatt ¨på sig, jag hoppas han inte vaknar om en liten studn och vill vara vaken, de orkar vi inte.
härligt har vi haft iaf.


Sommartid och bloggtorka?

Nu duggar det minsann inte tätt mellan inläggen, ska äta frukost och sen iväg för att plugga ett par timmar på förmiddagen. Senare ska vi fixa i klädkammaren och så, jag har fortfarande inte tänkt ut maten den här veckan, så de måste ju göras.
min allergi börjar märkas rätt bra nu, kliar i ögonen direkt när jag vaknar och småsnuvig hela tiden, egentligen ska jag inte klaga för att de är många gånger bättre än de kan vara.


Tänkaren

Jag tänker alldeles för mycket, de är konstaterat förr och konstateras härmed igen=).
Jag är så himla sugen på kvällspromenader och en kompis att skvallra lite med!
JAg och Nathaniel har haft en lung skön kväll här hemma, och jag tror och hoppas att jonas har haft en trevlig kväll ute.
På dagen så var vi och firade Js syster som fyllde 5 år, jag tror presenten blev uppskattad. Vi fick dock höra en lite sorlig sak, fast vi har väl haft de på känn antar jag. Hoppas det går bra!
Nu ska jag lägga mig, kanske läsa lite en vända.

Harrison!

Jag inser att de var några dagar sen sist nu igen, solen skinner och lockar mer än datorer.
Idag har det pluggats ett par timmar på förmiddagen och sedan tvättats, vi har varit ute och busat.
Nu på kvällen så fick jag se en beskrivning på hur man gör en mösskeps, och jag blev så hinla sugen på att sy en. Den blev inte riktigt lik orginalet, men jag tror den kan funka när den är f'ärdig, om nu skrutten ens kan ha den vill säga =).
Nu ska jag sova, lägga mig i sängen tillsammans med mina två killar =), J och Skrutt. Nathaniel är väldigt mån om att ha koll på oss för tillfället och han vill inte sova själv, jag undrar om han har ont i öronen. Jag önskar den där remissen kunde komma snart!

glömde....

Nathaniel var på 1 års kontroll i måndags, han vägde 10.8 kg och var 78 lång. Han fick remiss till öronläkaren då doktorn inte tyckte om vad han såg, jag börjar funder allt mer på om nathaniels sömnproblem hänger ihop med hans eländiga öron.
spruta fick han, och igår och idag har hab varit ltie hängig.


Pojken på pottan

Helgen hade Nathaniel barnvakt över natten för första gången, vi tvivlade ett tag på om vi skulle åka eftersom J har drabbats av halsfluss. Men eftersom han inte smittade längre och jag inte verkade sjuk så beslöt vi oss att åka.
Nathaniel sov hos sin farmor och jag och J åkte till gävle och festade med Nathaniels gudfar. Vi hade super trevligt! Dock så var de en kille som var diabetiker som blev lite väl full och ramlade och slog sig i betongtrappan i trapphuset, han slog tydligen loss någon flisa i inre skallbenet och han blödde massa, så festen fick abrupt slut.  Hade det inte varit för att han skadade sig så hade jag ansett att de varit en lämplig tid att sluta festen så jag fick sova.
Dagen efter vaknade jag relativt pigg och åt tre tekakor och te innan de var dags att åkte till tierp och hämta upp skrutten, det hade gått bra. Vi stannade till på eftermiddagen och käkade lite middag innan vi åkte hem, jag började må sämre på eftermiddagen, ont i magen och lite illamående. 
I går hade jag feber och ont i magen, i dag ont i magen. Vet inte vad det kan vara. 
I morse när Nathaniels ville upp tog jag av honom blöjan och satte honom på pottan, vi läste ett par böcker ihop och han kissade i pottan, stora killen!
Har varit i skolan i dag trots jag jag verkligen inte mår riktigt bra, men om jag inte går så hamnar jag så mycket efter. 
 

Antiallt

Vet inte vad de är, har verkligen ingen lust. Alls.
Jaja ska sova och hitta en mask.

Mikro?

Carolin med barn var här en sväng, Hilma hade på sig kjolen jag sydde igår =).
J börjar bli sjuk, hoppas han blir frisk till helgen annars blir de väl ingen fest.
Det kliar i mitt öga och jag är lite trött.
Puss.


Sykväll



Jag har tillbringat kvällen med att slakta en klännig. den blev en kjol åt hilma och byxor åt skrutten, jag hoppas han kan ha dem.
J är hos Tomas och ser på nån slags sport =). Nathaniel somnade i princip på en gång så jag har fått leka hela kvällen för mig själv, nu värker min rygg och jag ska ta en kopp te och lyssna på ljudbok.

Miniblogg

Usch, har varit så slut efter veckan så bloggandet har blivit lidande, denna morgon så har vi tillbringat en stund på st:per, Nathaniel var så trött när vi kom hem. Jag hade svårt att sova i natt så jag tänkte vila en liten stund nu, J är nere vid tvätten.
Nathaniel har blivit så duktig på att gå, går inte att jämföra med de första staplande stegen i lördags =).

De första stegen!

Nathaniel tog tre steg! Han gick! Jag ställde honom på golvet och han flyttade fötterna. Jag fick lov att rusa in till J och berätta, och sen så provade vi igen och han upprepade bedriften, lille skrutt!
Mamma är så stolt! Nu ska jag duscha och sen ska jag och skrutten ut till affären och handla lite nödvändigheter.

Glad Påsk!

Idag har vi varit på middag hos jonas far, vi var typ 11 stycken. Det var massa trevligt även om det slank ner massa godis.
 I morse sydde jag färdigt ett par shorts åt skrutten, jag gillar dem faktiskt. 
Nu blir de nog harry potter, te och suduko, en kombination som aldrig kan vara fel. Inga fler syprojekt idag eller i morgon eller på söndag, men kanske hinner jag på måndag.
Nästa lördag kanske vi ska gå på inflyttningsfest, och Skrutten får sova hos sin farmor. Vi får se om jag klarar av att lämna skrutt så länge. :P

Bara för att....


Bara för att vi är så otroligt söta.......


Idag har jag pluggat med några från klassen, älsklingen ansåg att vi behöve lite socker i form av nybakta kakor, vilket flickorna uppskattade.

kor

Jag vet inte om ni kollar med jag har uppdaterat andra bloggen med bilder på bustrollet i hans fina linne jag sydde, eller ja det är fint att se på när det inte är på.
Snart har jag sytt ett nytt hoppas de ska bli lite bättre.
Snart får vi besök skulle jag tro, J har kokakor i ugnen, och vi har en kladdkaka i kylskåpet.
Senare kommer Thomas och barn på besök och käkar middag, det blir lax.

Ett steg framåt...

Mellan 4 och halv sju sov Nathaniel, skönt!
Nu har vi käkat gröt och borstat tänderna och Nathaniel "städar" min garderob.
Ska snart sny färdigt linnet jag började sy igår, ska bli kul att se om han kan ha det, som vanligt så mätte jag inte på honom innan jag började.
Nu luktar det mistänkt likt bajs...


Förskollekoll

Idag har jag suttit och ringt runt för att boka tid för att titta på förskolor, så spännande! Tänk att skrutten ska börja på förskola till hösten!
J ligger och vilar och vi tänkte straxs bege oss ut i vida världen!

Te, suduko och Harry

Jag älskar solen! Senaste dagarna har det blivit massa promenader, och allergin har hållt sig under kontroll! Härligt!
Jag är trött, det har varit en lång dag, men på ett bra vis.
Nathaniel har bara sovit en liten stund på förmiddagen runt 9 sen höll han sig vaken till halv 10, utan att vara allt för gnällig dessutom. Stora killen.
Vi har varit på kalas för Caspar, och jag vågar nog säga att han uppskattade presenten, i över en timme så stod han och klippte och klippte. Han såg så koncentrerad ut, stackars Mio fick bara titta på, men efter en bra stund sa Caspar tillsut; Mio du får klippa. Sötnosar!
Råkade få i mig lite dubbelnougat och reagerade på det, men de ordnade sig så bra. 
Skrutten höll på att ge mig en hjärtattack hemma hos jenny, han klättrade upp halvägs i trappen utan att jag såg de och så lutade han sig mit mittenstoplen, såg väldigt instabilt ut, men tack och lov fick jag tag på honom!
Jag hoppas Nathaniel kommer sova bra, om han gör det så ska vi nog dra ner hans sovande på dagen drastiskt, nu ska jag lösa soduko och dricka te och lyssna på harry potter.
Min älskade är ute och gör stan farlig, han och grannen T ska ut på konsert i natt, Krom.

05.30

Idag beslöt sig Skrutten för att vi hade sovit färdigt halv 6. jag höll visserligen inte med men släppade upp mig tillslut, nu sitter han och tittar på barnprogram, ska alldelles straxs borsta tänderna på honom med tandkräm för första gången.
Senare idag bär det av till Enköping, vi ska på Caspars kalas.
Ska slå in presenten innan dess, fick så himla fint papper från affären där jag handlade.
Jag tror jag skippar att ta med vagnen och tar istället Nathaniel i sjalen, så vi slipper vagnen på bussen.

Vilken skön sovmorgon man fick första dagen på påsklovet :P, jaja förhoppningsvis blir det fint väder iaf. Har varit så härligt de senaste dagarna då solen lyst och vi varit ute lite extra.

master of gröt!

Första natten på evigheter så sov nathaniel inte mellan oss, och han vaknade bara fyra gånger på hela natten! Skönt!
När vi fått upp vår glada pojke så fick han tag på den gamla gröttallriken som stod på vardagsrumsborde och förde skeden till munnen, eftersom jag inte tycker att han ska käka gammal gröt tog jag bort tallriken men beslöt att han skulle få äta frukostgröten själv, och han fick i sig en 6-8 skedar helt själv, visserligen med lite spill men inte alls farligt, resten av gröten matade jag honom med.
Stora killen som både kan äta gröt och äta äpple själv!


kvällen före dagen

Jag är så trött, men i morgon är sista dagen i skolan, sen har jag ett två veckor långt lov!
I morgon ska vi även få veta hur det gick med tentan. spännande, fast lite jobbigt då jag vet att jag gjorde slarvfel på en och att jag inte svarade fullständigt på en annan. Men de är som det är!
En kul sak är att vi ska få bli en av testfamiljerna åt JNY design! Kul!
Ska skicka in kontraktet i helgen tänkte jag!
Jag funderar på om jag ska orka fixa mudden på nathaniels byxor, de är lite stora och om jag fixar de så kommer sannolikheten att de används ökas enormt!
Js kusin/gudfar till Nathaniel dök upp på oväntat besök i dag, kul! tyvärr hann jag inte umgås, vi får se om vi tar en sväng dit nu när vi är lediga ett tag. Busskort har vi ju så det blir ju iaf inte dyrt.
Så trött på föreläsningarna vi har i matematikens historia, läraren är jättetrevligt med totalt opedagogisk med noll tavelstruktur.

RSS 2.0