Trolltyg i tomteskogen



Finns ju inget roligare, håll till godo!


Nu har vi i arbetslaget suttit två och en halv timme och kommit fram till att vi ska improvisera redovisningen i morgon :D
såååå trött nu. puss och god natt

HelgMys!

Vad tycker ni om nya headern?
Jag satt och dikterade J och han gjorde som jag sa, tack älskling!

Idag har jag gått runt och haft helgkänsla i kroppen, har städat och fått upp julgardiner, vid tre så dök lena, annsofie och carolin upp, alla med tillhörande barn.
De funkade finfint och var jättemysigt!
Grannen bjöd in sig själv på middag så de stannade när alla andra drog. Ungspannkaka med fläsk.
Max fick storkoket med lax av oss eftersom Nathaniel inte kunde med tomaten.

Något som jag INTE gjort i dag är att pluggat, och jag som MÅSTE bli färdig med minirapporten!!!

Ska sova straxs, puss!


Glömde.....

Jag väger nu 60 kg! Bara 3 kvar till inskrivningsvikt och 5 till målvikt. :P
Firades med dyr glass *mums!*

Never ending deg.

Igår var de papparkaks bak och mys. Lyssnade på julmusik.
Idag har de blivit lite pluggande av och städande av vardagsrum, varit ner på stan och letat bok men den fanns inte så nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra, behöver ju mer litteratur. Orka!
Ikväll när Nathaniel somnar blir de glass och mys!

Förruttnad av all dålig vana

Inatten till igår var inte bra, men bättre än natten med aprikosätande.
Gjorde genusuppgiften till skolan och plockade undan lite här hemma. J skulle trotsa oväder och handla mat, men hade inget etui med sig. Jag gjorde lite stuvade makaroner istället som nathaniel oxå fick smaka av.
Mot kvällen begav vi oss till annsofie med familj. Vi mumsade pepparkakor och jag drack faktiskt en drink och en latté. Vi spelade när och fjärran. Jag måset allmänbilda mig lite känner jag.
När vi skulle hem sms:ade jag med grannen, de slutade med att jag gick dit och hämtade nathaniels blingokläder och kollade lite på de här med scrapnblog.
Idag så har vi hållit oss inom hus, jag har städat undan på tvbänken och läst lite litteratur. Lagade korvstroganof och fixade lite pepparkaksdeg som ska bakas i morgon. Vi hade planer på att gå ut och åka pulka med Nathaniel men han var lite snorig så vi beslöt oss för att stanna inne.
Tror lillkillen var trött i dag. han somnade för natten redan vid halv 8.
Jag och J har spelat lite Lego.

Imorgon ska jag sätta mig in i vad jag ska göra till minirapporten.

Nu ska jag lägga mig då de har varit extremt dåligt med sammanhängande sömn de sista dagarna.

Stackars Skrutt! Aprikos.

Nathaniel hade så ont i magen i natt, han kunde inte sova utan grät en massa. först fick jag honom att somna på mitt bröst en vända, men de kan inte varit med än en halvtimme. Vid 4 tiden går jag och sätter mig i soffan med honom på mage, då somnar han äntligen till, tyvärr kunde jag inte somna så. Satt en timme och sen fick jonas gå upp en vända. min käre J kan ju somna på sten, så han somnade med nathaniel på bröstet i soffan och dem lyckades få två och en halv timmes mer sömn.
Morgonvilan gick sådär, nu sover Nathaniel sin eftermiddags vila och han har sovit en timme nu, de verkar vara bättre med magen.

Idag har jag stått på trampmaskinen i 10 minuter och rockringade lite som uppvärming. Badat med nathaniel och är i stort sätt färdig med genusinlämningsuppgifteten. Plockat undan lite i köket.
J skulle gå till affären men jag hade glömt lägga tillbaxs han kortetui, och min käre J är van vid att hans ägodelar ska ligga där han lade dem kollade inte. Nu blir de korv till mat, för varken J eller jag orkar gå igen :P. Ska kolla om vi har mjölk till stuvade makaroner.

Om ett par timmar ska vi till Annsofie och spela spel. Mys.

Sitta på en mugg?

Nu ska jag bli vältränad, eller ja iaf ner till inskrivningsvikten.
Igår flyttade min trampmaskin in i vår lägenhet nämligen och idag kom kläderna jag har beställt. Ska kolla hur de ser ut lite senare, jag kom nämligen hem till en helt nermörkad lägenhet och en son som är väldigt övertrött då hans första vila inte blev så lyckad i dag. Han och J ligger inne på sängen nu, ganska övertygad om att nathaniel sover, men vet inte om J har joinat honom även han, vilket fall som helst så vågar jag inte riktigt tända lamporna.
J och Nathaniel var på ÖF hornet i dag, jag var med en liten stund men begav mig sedan för att kolla runt lite med Jenny och minou. Sen bar de av till skolan, seminarie 5 avklarat.
har huvudvärk och lätt illamående, ska snart fixa lite varma mackor då ingen av oss riktigt orkar med att laga mat idag.
Igår fikade jag även med Linda från föräldragruppen, fick lite kopierad litteratur av henne =), mycket snällt och uppskattat!

SKAVSÅR

Hemska skavasår.....
GNÄLL GNÄLL GNÄLL.
de gör ont, varför tog jag bort plåstret.
jaja ska försöka sova.

Vad lite sömn kan göra.

Idag är jag mycket mer positiv! Natten till idag gick faktiskt helt ok, han somnade runt 21, vaknade några gånger men J vaggade lite och han fick lite välling så han somnade om.
tolv, ett och två vaknade lille Nathaniel, vid två fick han lite välling, han drack nog inte mer än en 20 ml eller något, sen sov han till 7 då Jgick och hämtade honom. Nathaniel drack välling och vi alla sov vidare, jag gick upp vid 8 men J och Nathaniel sov till kvart över 9. Yey =).
Efter den trevliga starten på morgonen så pluggade jag lite innan Js mor med fam kom hit, vi fikade lite och därefter blev jag erbjuden skjuss till skolan eftersom de regnade ute. Jenny ringde och berättade att hon kommer gå i min klass i december, vad kul =). tom Seminaret gick bra!
Efter skolan gick AL till evelina och såg Billy Elliot, mycket trevlig film, inför sem 5 så nu ska jag bara skriva ner lite reflektioner vilket bör gå snabbt då jag endast behöver en halv sida.
Kom hem straxs efter fem och J får gå till Maxs och införskaffa lite hamburgare till lunch.
Nathaniel har precis somnat för natten och jag är så sugen på att leka med mina mammakompisar i morgon, men vi får se hur de blir.
Ska upp tidigt och gå på stan och införskaffa en bok till skolan iaf.
Tänk om alla dagar kunde vara så här bra!

P.S Nathaniel har stått på alla fyra flera gånger idag, så nu kan han de riktigt =). Snart kryper han väl överallt.
Sladdar är goda att äta på.





















Sov gott

Första natten med nathaniel i eget rum gick ju bra, men andra mindre bra. Idag är jag därför trött och omotiverad. Att jag inte hinner med skolan häjlper inte heller.
Hoppas de går bättre i natt, nu ska jag försöka sova.

Skrutt i eget rum.

Blev dåligt med uppdateringar igår.
Vi städade ur barnrummet och flyttade nathaniels kläder till byrån och spjälsänget ut från vårat rum. Har kommit fram till att vi nog stör sötgrisen när han sover, första natten gick helt ok. Som en bra natt i vårt rum, får se om de fortsätter så.
Han vaknade vid 3 och sedan straxs innan 7 (ivanliga fall så vaknar han vid 6). Så de känns bra =) .
Blev dåligt med pluggande igår, så ska försöka sätta mig en stund nu ikväll.
Nathaniel har sovit i snart 2 timmar nu.  två dagsvilor verkar vara ganska lagomt, beroende på hur långa de blir för honom.
just nu håller jag på att göra ungstekta rotsaker och dem supergoda köttfärsbiffarna till. *mums*
Massa morötter, sötpotatis, potatis, lök, vitlök och jordärtskocka. kryddade med lite hemmagjord pommeskrydda (vill få bort glutamat ur vår kost) och svartpeppar och flinsat. olja.

Nu ska jag fortsätta.

Blingo. Bingo igen?

Idag har nathaniel fått sina första märkeskläder, Var på blingoparty hemma hos grannen och hittade en underbar body och ett par byxor som jag helt enkelt inte kunde motstå.
Kanske dumt, men jag tänkte att jag kan ju ge honom de i julklapp, och jag tror han kommer kunna använda dem under en lång period. *hoppas*
Nu sitter jag med huvudvärk efter en trevlig kväll och ska skutta i säng.

Läggdags

Idag är första gången på länge som jag nattar nathaniel. gick helt ok.
Ska om ett par minuter göra honom sällskap, ska bara se färdigt på hells kitchen.
J är överlycklig när han leker med sitt nya spel :P, tror inte han kommer i säng på många timmar.
Vår lärare på skolan är så himla luddig, ska bli intressant om jag lyckas klara av den här kursen.
Imorgon är första gången på över två veckor som jag behöver ta en morgon, de har varit så skönt!

De jag läser får ni lida över:P.

Har suttit och läst igenom min förlossningsberättelse så nu tänker jag lägga upp den här:

förlossningen och sista tiden innan,,,
av Linalill | Tors 3 apr 20:06
Ja, jag slapp då att gå över tiden, men de gick inte riktigt till så som jag förväntat mig...
i ungefär en och en halv veckas tid så hade jag ont i övre delen av magen och ryggen, mådde illa på mornarna.
På tisdagen kom mamma och Anton för att hålla mig sällskap när Jonas jobbar.
På fredagen hade jag tid hos BM så jag avvaktade med ryggen tills dess. försökte iof ring MVC en eller två gånger men de var upptaget.
På fredagen kollade BM blodtrycket och urin, hade äggvita i urinen (2+) och 155/90 i tryck, så hon ansåg att de var bäst att jag kollade läget borta hos specialmödravården.
Mamma och jag gick hem, fixade lunch och barnvakt till Anton, sen åkte vi till Akis.
där skickar de ner oss till förlossningen där dem sätter en CTG kurva och gör ett UL, och tar urinprov. Nu låg trycket på 168/107.
Sen säger de att jag blir inlagd över natten för observation, vi får vänta en och en halv timme medan de möblerar om så att vi ska få plats :P.
Sen åkte vi upp, hamnade i sal 13. (huruvida de var tur eller otur låter jag vara osagt)
Fick dela rum med en annan gravid tjej.
Är helt slut! Ligger helt apatisk i sängen, älsklingen kommer förbi och säger godnatt efter jobbet.
Natten till lördagen var väl sisådär, hade ont i ryggen som vanligt och sover aldrig bra när jag byter säng och definitivt inte på en ny plats.
På morgonen tar de lite mer prover och därefter får jag träffa en läkare, dem gör bedömningen att jag lider av allvarlig havandeskapsförgiftning och det tas ett beslut om igångsättning.
Jag ringer Jonas och mor, och säger att dem ska sätta igång mig, så att de kan komma förbi om någon timme.
Sen så får jag en ballong insatt och jag får mensvärksliknande symptom.
Mamma och Jonas dyker upp ganska snabbt, mamma hade varit redo på en halvtimme ^^.
Jag försöker äta lite lunch men mår rätt illa av att äta (Inte ens morotskakan lockade).
Sen så tar vi sängen med oss och beger oss ner till förlossningen.
De kommer in massa folk, och presenterar sig, sen blev de skiftbyte efter typ en kvart.
Personalen tror ballongen ska komma ut kl 14.00 och de gjorde den, väldigt skum känsla när den skulle ut, inte skönt precis men inte så farligt.
När ballongen kommit ut så spräcker dem hinnorna så att vattnet ska gå och varm vätska rinner nerför mina ben. De sätter värkstimulerande dropp.
Sen så får jag en CTG kurva på mig, så att de kan hålla koll på hur värkarbetet fortskriver.
Värkarna börjar kännas relativt snart, och jag har fått tillsägelse att inte röra mig allt för mycket pga av mitt höga blodtryck. Jag får varma kuddar och provar senare på lustgas mot smärtan. Lustgasen var jag inte så förtjust i, blev ganska yr av den.
Framåt kl 18.00 så börjar jag bli lite borta, de gör rätt ont och barnmorskan föreslår att de ska sätta EDA, dels på grund av att de gör ont och dels pga av att de skulle sänka mitt blodtryck. Jag är lite tveksam men säger ja, vilket jag nu är glad för.
Världens skummaste narkosläkare kommer in och ska sätta i eländet, först försöker vi när jag ligger men de gick inge bra, sen får jag sitta upp. Tillsist sitter den där den ska, och värkarna är världens barnlek känns de som.
Äntligen fick jag en chans att vila =) och får t o m i mig en macka. Kvällen framåtskrider, jag försöker kissa men de funkar inte så de bestämmer sig för att tömma blåsan på mig, men de var inte alls mycket där, då sätter de en kateter för att kunna hålla koll på hur mycket jag kissar ut.
Sen så vill de att bäbisen i magen ska rotera, de känns verkligen mindre roligt, då andas jag lustgas igen, och den hjälper mig att fokusera, jag får beröm för hur bra jag slappnar av mellan värkarna och hur bra jag känner av att de ska komma.
Tillslut så får jag krysta, jag har ett stadigt tag om både mamma och Jonas i varsin hand. Under varje krystvärk så hann jag med mellan 3-4 tryckningar, men tyvärr var endast den sista effektiv varje gång, var rätt svårt för mig att få in dem, men jag kände ju själv vilka som var effektiva.
Så eftersom jag hade mina ineffektiva tryckningar så fick huvudet komma nästan ut flera gånger.
Tillsist så kommer huvudet ut, och de svider och jag vill trycka. Alla säger åt mig att slappna av. SÄKERT ;P jag säger till på skarpen att de funkar inte alls att slappna av, tillsist får jag trycka och ut kommer barnet.
Alldeles vit av fosterfett och i en fors av vatten kom lille Thor Nathaniel ut, klockan 00:32, de känns så himla bra!
Men sen ska moderkakan ut, och BM trycker på magen, definitivt inte skönt! Undersköterskan börjar massera mina lilltår :P mamma tyckte de lät bra så hon tog den andra lilltån. Efter ett tag får jag en sammandragning så jag får ut moderkakan. Då skall de inspektera mitt stackars underliv.
Spruckit vid blygläpparna, tre stygn på varje sida, som blev sydda medan jag andades lustgas och hade Nathaniel på magen, bara ytliga bristningar iaf.

Jag halvligger i sängen efter förlossningen och Jonas i fotöljen, mamma bestämmer sig för att åka hem. Tyvärr glömde jag se till att hon fick hålla underverket.
Var iaf himla skönt att ha med både mamma och Jonas där!


Ingen lust idag.

Jag har verkligen ingen lust att plugga just nu, vill bara njuta av att vara ensam hemma, med de går tyvärr inte.
J och nathaniel är på WoW jakt, J vill nämligen köpa senaste expantionet.
Nu har jag kollat mina bloggor och lekt runt, så nu MÅSTE jag vara lite effektiv.

19.11

Blä för försvinnande blogginlägg.
Jaja jag gör ett nytt försök.
Vi har insett att vi måste försöka göra om nathaniels nattrutiner, eller hans sovande i huvudtaget. Som de har varit på senaste tiden har han antingen somnat i vagnen eller när J guppat honom i famnen. Vår lille son är ju inte någon lättviktare så de kan ju inte funka i längden.
Idag har J bara hållit honom mot sig och han har somnat! Dett har resulterat i två långa vilor på 1.5 timme vardera och att han somnade för natten redan 19.11. Helt otroligt! hoppas de fortsätter på samma sätt.
När jag kom hem från skolan idag skickade jag iväg J och son till öf st:pers medan jag själv började sköta tvätt och plugga lite. Jag har äntligen gjort färdigt sem1 och påbörjat sem2.
Middagen bestod av hemmagjord pyttipanna gjord av rester av kyckling, porterstek, potatis och lök som serverads med ett stekt ägg.
Jag och J har för första gången på flera månader suttit ner i köket och spelat kort tillsammans! en liten muffins slank ner den med.
Nu när Js bestraffning för vadet har nått sitt slut så antar jag att vi ska ha några nya restriktioner, fast jag är dock lite skeptisk till att han kommer vilja de då de snart är jul :P, jag har iaf beställt en trampmaskin, de blev den billigare varianten och en del nya kläder, då alla mina kläder är så tonårsaktiga. Jag vill iaf kunna se någorlunda ut när jag är på VFU och ska vara profesionell. Hoppas bara jag kan ha dem! Me löve rea!
Nu på kvällen fick jag "prata" med min sköna tant grön en vända, bara ett par veckor tills hon kommer hem till sverige igen! *saknat!*

Ska straxs skutta i säng.


Blodpumpen min.

Jag faller för grupptrycket och sätter mig ner och bloggar, dvs älsklingen sitter här brevid och bloggar.
Gårdagen var ihögsta grad effekti, iaf sett utifrån mig. J var så trött på morgonen, när jag väl orkat släpa mig upp ur sängen, så han fick sova en stund, tanken var att Nathaniel skulle hålla honom sällskap och sova han med, men efter 20 min vaknade han. Så de blev inget pluggande då, istället tog jag tvätten och sorterade den samtidigt som jag busade med honom. När jag var färdig med de beslöt jag mig för att ta itu med linnéskåpet, så jag sorterade bort massa handdukar och sängkläder. Nathaniel stod i ca 2 sekunder på ALLA fyra, alltså på fötter och händer med rumpa rakt upp!
J kommer så småningom upp och vi tar de ganska lungt, vi hade tänkt att pojkarna skulle bege sig till gränby på långpromenad så jag skulle få lite studiero, men regnet öste ner så jag sa att dem fick hålla sig hemma.
Nathaniel somnade så småningom och jag pluggade en stund, sen gick J själv till affären och jag och Nathaniel roade oss en stund på egen hand.
Slog på stort på eftermiddagen och lagade till porterstek och massa barnmat åt Nathaniel. Såsen till steken blev helt gudomligt god! Försökte plocka undan lite allt eftersom men de slutade iaf med att hela bänken var full med disk.
Senare på kvällen tittade Kina förbi för att se på Saved! med oss, men när vi skulle börja se på den insåg vi att vi fått ner en dubbadvariant, på typ spanska eller något.  Så J försöker få ner en ny variant och den laddar, under tiden fikar vi på muffins och the och busar med gullungen.
Framåt halv 11 kom filmen helt ner, Ki fick höra att vi hade chips kvar och han bestämde sig för att komma över även han och se på film. Filmen var klockren! Jättesöt film, om en überkristen tjej som bestämmer sig för att hon ska rädda sin bögpojkvän, hon hade planer på att gud skulle förlåta henne och återställa hennes oskuld eftersom syftet hade varit så ädelt. Men så blev de inte, hon blev gravid :P. (de här är bara de första 10-20 minutrarna så vill ni se den ska jag inte berätta mer).
Framåt halv 2 går jag och lägger mig, medan gäster och J sitter uppe.
Idag så har de blivit en sväng till akis för att kolla Nathaniels hjärta, de var som vi trodde, friskare hjärta får man leta efter =)! Så skönt att slippa tänka på den biten någe mer. Jag redan hade missat större delen av min föreläsning, så vi bestämde oss att äta lunch på amazing tahi i stället *mums*.
Nathaniel har varit missnöjd i dag så jag gav upp att plugga, då jag kännt mig helt slut och haft huvudvärk. Men nu på kvällen fick jag ett ryck och har iaf suttit en stund med en av uppgfterna och de känns ju bra.

Har säkert missat massa men nu så är de läggdags =).

Tandtrollet.

Glömde nämna de viktigaste, eller ja.
Igår upptäckte jag 2 tänder till, så nu är han uppe i 4 små gaddar, Pussgroda!

Pappornas Dag!


Tre pappor och fyra söner.


Idag är de fars dag, stackars J har inte fått så mycket mer än ett grattis av mig. Ja eller han fick ju min juice.
Ska skriva lite snabbt nu innan vi ska mumsa på nybakta morotsscones.
Vi firade dagen i storvreta, eller egentligen så firade vi Js syster som fyllde år för någon vecka sedan. På vägen hem blev de impuls stopp hos kina och ki, mycket trevligt, dem hade öppet hus och bastubad.
 

Nathaniels napp hamnade i Lizettesmun.



Älskar Dig, Jonas!




 Familjen fisk?






En liten bild på vår söta lillgroda som avslutning.

Guldklimp.



J Har tömt kameran, så nu har jag massa bilder att bjuda på. Men ni får nöja er med den här till en början med. Så portionerar jag ut resten senare.Hittade flera riktiga guldkorn!

Idag har jag varit på föreläsning*2. På rasten gick jag ner till biblioteket och tänkte läsa lite litteratur, jag börjar kolla efter den ena boken, kollar på E då författernens namn börjar med de. Hittar ingenting. Jaha, tänkter jag och börjar med nästa bok, Berggren. Ingeting på B. jag ger upp och sätter mig och läser lite i en tidning, när jag läst färdigt tidningen beslutar jag mig för att kolla i biblioteksdatorn för att se om jag kan hitta böckerna någon annan stans, upptäcker direkt att den första "boken" var ett kapitel i den andra boken. Den andra boken var (red) och står därför på titel, alltså på F istället för B. Inte konstigt att jag inte hittade på den! Jaja, fick lite gjort iaf. J hade bakat mögliga muffins, eller ja, han hade droppat i massa grön karamellfärg, men goda blev de!
Upplevde något tramatisk på kvällen, bestämde mig att städa ut ett skåp så jag skulle få plats med brödrosten och få lite mer uttrymme på bänken, längs inne i skåpet hittar jag en larv (skåpet är bara fullt med prylar, ingen mat). så Äckligt!!! BLÄ!!! Det hela slutar med att jag och J städar ur hela skafferiet.

I morgon har vi planer på att gå til fyrishov och glutta lite på aktion, kan vara kul hoppas jag! På söndag är de fars dag. Js första gång som pappa. Önskar att jag hade lite fantasi att hitta på något speciellt, men de får tyvärr bli en annan gång. Vi ska iaf till Js far och gratta lizette och äta middag. nice!

Tänker även börja plugga lite i helgen och sy upp gardinerna i vardagsrummet då lille Nalle börjat tycka de är kul att leka med dem, läskigt säger hans mor då dem är avkortade med hjälp av nålar. Har även som mål att fixa längden på jeansen från syster.

Mmmh jag bjuder nog på en liten till bild =). 
 


Linus, Då.

Har precis suttit och läst igenom min gamla blogg, saknar den! Hur konstigt de nu kan låta med att sakna en blogg.
Känner att jag kunde uttrycka mig mycket friare där, och jag trivdes med att ha en öppen blogg som alla kunde läsa.
Men på grund av omständigheter så har jag numer den här låsta varianten.
Kolla gärna in den, de finns en del inlägg som är roliga, bland annat om när jag trodde att jag blindtarmen skulle spricka och när allt gick fel en dag.
Saknar all kärlek till J som syns i bloggen, vart tog all tid och ork vägen?


Min Gamla blogg.

Från tiden på Psykologen till mammaledigheten började.

Mormor bloggar.

Titta in hos henne här


sötgurkan älskar att käka gruka!
Idag har vi varit på öf vid St:pers, prästen som döpte Nathaniel är så jättehöggravid nu =).
J förvånade mig stort, han hade förrutom att tvätta skött disken och bakat muffins. Så glad! Så härligt att komma hem då =).
Nu har vi mumsat på muffins och druckit kaffe/te.


Min älskade lillebror anton vann en jätte choklad kaka idag, Grattis sötnos!


Maaat!

Nääääääj!!!!
jag skrev massa!!! och så råkade jag trycka bakåt. BLÄ!!!!!
jaha, nu har jag ju glömt hälften :P.
Nathaniel har börjat utöka lunchen nu, idag fick vi i honom 4 tärningar med mat =). Jag tycker de känns viktigt att han får iaf ett helt mål mat om dagen nu (förrutom två mål gröt då :P). Särskilt nu när han börjat krångla med amningen. När de gäller amningen så har jag lite delade känslor, idag tog han faktiskt bröstet två gånger, och direkt börjar jag fundera om de inte ska funka att amma iaf lite ändå :P. Jag tycker de är så viktigt att han får i sig mjölken, eftersom både jag och jonas är allergiska. Till 1 år vore ju bra iaf. men vi får se, ska minska produktionen iaf, och sluta amma bland folk på stan.
Har spelat lite WoW idag, startade en warlock på jonas konto,nu level 9.
Gud vad alla ynglar av sig =).


minikort, barn i knät.

blogga med nathaniel i knät, mmmh får se hur de går.
igår lämnades pm in och jag hann med mammafika på bredbar.
i dag börjar den nya delkursen, ska straxs gå dit.

Tre par i bröst.

Egentligen har jag inte tid, har massa kvar på PM:et och J och nathaniel är ute så nu borde jag passa på.
I fredags så gick jag ut med grannen och två Malin, vi åt på texas och hamnde senare på flustret. DJn där måste tyckt att vi dansade på rätt bra för vi fick fri entré pass. jag drack en cider och två aquatini.
Mitt ena bröst blev absurt mycket större än de andra, så jag lånade grannen BÅDA tuttinlägg och hade på de mindre bröstet, ett av inläggen flög ivägn när vi dansade och krossade ett glas, ops!
igår var jag mest bakis, sov till 3 på eftermiddagen. frammåt klockan 9 på kvällen kom jag igång och började plugga lite.
Idag kom svärmor på oväntat besök, så de bliev lite akutstädning innan :P, nathaniel ansåg att de var en bra idé att sova sig igenom större delen av besöket, men tittade upp och sa hej innan de skulle gå.
Nathaniel har inte alls ammat i dag, han vägrar! Flaska ska de vara enligt honom nu, så de blir väl till att sluta fast jag tänkte amma tills han var runt året.

Har världens huvudvärk, men nu MÅSTE jag skriva lite PM.

RSS 2.0