Dansar med Leo och busar med max



shoppat.

träning hela långa veckan, usch vilken ångest man får av att prova kläder. man skulle kunna tro att företagen skulle välja speglar där kunden faktiskt såg bra ut och ville därmed köpa deras kläder men nej då.
fast  iof så handlade jag iaf för allt för mycket :D. en vårjacka, skjorta, tshirt och jeans, skor och BH. välbehövligt det mesta.
har suttit och pluggat en stund nu, får se om det blir träning i kväll eller ej, har varit lite sugen men nu börjar jag bli rätt trött. Vi får se vad jennys säger, det är lättare att komma i väg om man är två.

mindre än en vecka tills jonas får tillgång till lägenheten, vi har inte packat något eller delat upp något :D. mmmh men man ska inte jäkta har jag för mig.

älskar sociala människor!

Haft en bra dag!

Skriver till Stena på morgonen, har en super lämnning med Nathaniel, stena ringer och vi bestämmer att vi ska fixa med kontraktet idag. Skolan gick bra, trots att strumtrollen stulit mina papper, på vägen hem fixar jag med kontraktet. kommer hem och ser att jag fått mail, jag är ju lxcoach och då har en mamma skrivit in att hon vill ha lite extra hjälp med sin 18 åringa dotter och hon vill att jag ska hjälpa. Kul!!! inte varje dag man får en sån självförtoende boost!!
Om en stund kommer Jenny och hennes killar över, jag hoppas skrutten ska somna innan dess, han var lite trött så det är nog lugnast om han sover då.
:D


Hemligheter!

Jag har fått veta en sak som jag inte vet hur jag ska ställa mig till, men jag ska tänka och fundera och luska. Så får vi se.

Nu ska jag hälsa på min tant, blir orolig för henne. pratade innan jul och berättade då om Nisses bäbis, det hade hon glömt!!!!??? Lilla Sirrku, du får inte bli gammal!

Vill gå i ide en vecka nu!!
Men slut på en kurs och nästa börjar.

rastlös....

Är lite rastlös idag, kan bero på att det är tenta i morgon, även att det händer så mycket.
Snart är första februari och då flyttar jonas, skumt.
Sofia har varit här och pluggat i dag och skrutten började på förskola igen. Lilla älskade skrutt!!
Vi hade superkul i lördags =), massa tok men tidig hemfärd eftersom jag fick lov att plugga på söndagen.

Skola och tentapluggande.

Plugg, plugg och plugg. Varje dag denna vecka har jag pluggat, det är ju bra, dagarna går fort. Jonas ska få titta på lägenhet imorgon, spännande! Och jag brottas med en trasig dator :S. ikväll ska jag spela tv spel hemma hos jenny medan hon och thomaz ska på bio, dvs jag ska vara barnvakt :P. Nu hoppas jag maten ska vara klar snart, för jag är superhungrig.

RSS 2.0