Gott och blandat







Trött kille.

En tenta avklarad, en kvar.
Den gick helt ok, sista frågan tog en stund men jag tror jag knäckte den! =) .
i morgon ska jag och tant grön på grönan och se hammerfall, de ska bli kul!


om ni vill se något superkul ska ni kolla in de här! Jag försökte få upp videon här men lyckades inte, så de blev länk i stället. :P


Lång dag, kort kväll.

Idag gick jag till 17.00, vilket resulterade i att jag inte kom hem förrän 17.30. Det blev Maxmat i dag, orkade inte laga.
Får se vad det blir i kväll, borde plugga men de kommer inte ske. Kanske ska försöka sy färdigt solhatten eller spela lite spel om nu skrutten somnar i anstädig tid, han sitter och mumsar äpple nu.
Jag ska planera veckans mat oxå, svårt :P.

Fuskande.

Ibland är det skönt med fusk! Just nu står Skrutten och tittar på barnkanalen, skönt! Jag är inte så där överdrivet social på morgonarna. Jag tror inte han hade sovit riktigt klart, men jonas verkade sova så tungt efter natten att jag inte ville väcka honom utan tog med mig skrutten till pottan i stället. Nu får han inte sova många minuter till, jag ska iväg och plugga, idag, igen. Men nu är det inte lång tid kvar, det är ett mantra jag upprepar varje dag, sen kanske jag kan försöka räcka till här hemma iaf.
Inatt var skrutten superduktig, när han väl somnade, runt halv tio, så sov han till 20 över 2. Alltså inget småvaknande på kvällen, var riktigt skönt ska jag säga. Han ville inte somna om varken mot mig eller med vatten, så efter 20 minuter gav jag upp och han fick välling, då somnade han som en liten gris. Halv 5 kom J hem, jag antar att han haft kul då! =)
 
Nu ska jag och skrutt väcka J och sedan borsta tänderna.

Grabbkväll, och symamma.

Usch vad jag är trött, trött när jag vaknar och trött under dagen för att avsluta att vara trött på kvällen, ska straxs lägga mig. Har börjat sytt på en solhatt som jag tror har en möjlighet att bli ett ufo, men andra ord, jag är inte övertygad om att den blir helt bra :P .
Mmmh kanske ska dricka lite the innan? Det är ju lite mysigt att vara ensam hemma, inget jag skulle vilja ha till vardag men så här i bland är de skönt att vara själv, annars är det alltid någon runt än, dygnet runt.

Boccya!

Dopet gick bram även om prästen var en smula ostrukturerad, sen blev det MASSA kakor, usch vad jag mådde illa efter. Vi blev bjudna på mat hos Ante (min gamla granne i skutskär) men vi tackade nej då vi verkligen inte orkade äta =). På vägen hem så ringde Js syster och berättade att hon bakat bullar och paj, så vi travade dit, sen kom elin och söte vincent dit, så jag fick pilla på en 4 månaders bebbe, ví spelade Boccya och h fikade. Mys! Nathaniel somnade som en stock när vi kom  hem, de senaste två nätterna har han sovit lite bättre igen, så nu hoppas jag verkligen attt de ska vara lungt med tänder ett tag! 12 stycken har han! Fyra stora kindtänder, fyra uppe fram och fyra nere. bara 8 kvar nu, men dem kan vänta ett tag nu tycker jag!
I morgon kommer far förbi och käkar middag, trevligt med besök!
usch jag mår illa nu, bläää!



Antal steg idag:
19.995

Dop för Wille

Jag vet inte vad jag ska göra, eller hur det ska vara.

Idag blir det dop för William, Ska straxs väcka J och vi ska göra oss i ordning för att gå.
Nu ska jag och nathaniel leta kläder.


Tänkte bara tipsa! =)

Om världens bästa tårtbotten:
6 ägg
6 dl socker  
6 dl mjölk
2 dl kokhett vatten
4 tsk bakpulver

Vispa ihop ägg och socker pösigt, tillsätt resten. Grädda i 30 -40 minuter i 150- 175 grader. Det är en stor sats så använd långpanna eller halvera för en mindre form.
Jag tog en hyfsat stor ungsform jag har och då fick jag bra höjd på kakan med hel sats, den är även mjölkfri om man nu känner någon som inte rål mjölk.

Grattis Jonas 25 år (igår)

Det händer så mycket nu i slutet av terminen och min energi räcker inte riktig till, därför får bloggandet komma i sista hand. i torsdags så tog jag med en testtårta till emelie, och vi hade sinstar kväll och åt god middag, härligt! Tyvärr gav hennes små lurviga mig astma dock, jag som inte kännt av den på superlänge :S.
Igår så blev de lite pluggande sen tog jag med mig J mot stan och gjorde den osäker, eller vi shoppade kläder åt honom. Han fick även en stegräknare, som han fick leta reda på med hjälp av en skattkarta.
I dag har vi städat massa, och dekorerat det sista på tårta, snart kommer gästerna och då blir de massa fika, det är bra eftersom jag är hungrig.
Tror inte jag kommer stå mig på morotsoppa i dag, men vi får se vad de blir.
I går sydde jag en liten överraskning oxå =).

Klappa händerna när du är riktigt glad.

Nathaniel har lärt sig klappa händera, igår började det och sedan dess går det inte långa stunder utan applåder.
Han har även förstått att med sopkvasten soppar man under hans bord, han tog borsten och gick till sin plats och sopade, dock så blev det mer utspritt än ihopsopat.
Jag har inte världens bästa dag idag, helt ur fas! Super trött på morgonen och spelade lite dataspel innan jag skulle gå. Igod tid tog jag fram regnjacka och gick till bussen pga vädret. När jag väl satt på bussen så kom jag på att jag glömde matlådan som jag hade varit så nöjd med, jag fick låna pengar av Ida till mat, men då fanns det bara minipizzor och sparrispaj, jag tog en paj. Blev inte speciellt mätt på den, så när jag väl var på väg hem var jag helt absurt hungrig. Då ringer dem om öronremissen till Nathaniel, jag gav dem Js nummer då jag inte hade kalendern med mig.
Bara småfel hela dagen, inte alls på bra humör. Skulle egentlige varit på väg till coachträff nu, men jag fick inget svar angående om det blir inställt eller ej pga av vädret. Så jag hoppar att gå, det känns iaf inte lockande idag. 
trött är jag oxå.
jag har iaf fått recept på nya allergitabletter, alltid något.

Sönderkliad!

Nu är man på landet, och de märks, mina ögon är numera små röda springor som kliar mig tillvansinne. Usch!
Idag har vi lekt med Wille och hans föräldrar, och min syster med familj, kvällenhar avnjutits med tacos hemma hos min far och i morgon ska vi fixa med kött. Sen blir det eventuellt utgång eller bio mot kvällen med jenny.
Vet inte vad jag ska göra mot kliandet!

RSS 2.0