Tänkte bara tipsa! =)
Om världens bästa tårtbotten:
6 ägg
6 dl socker
6 dl mjölk
2 dl kokhett vatten
4 tsk bakpulver
Vispa ihop ägg och socker pösigt, tillsätt resten. Grädda i 30 -40 minuter i 150- 175 grader. Det är en stor sats så använd långpanna eller halvera för en mindre form.
Jag tog en hyfsat stor ungsform jag har och då fick jag bra höjd på kakan med hel sats, den är även mjölkfri om man nu känner någon som inte rål mjölk.
6 ägg
6 dl socker
6 dl mjölk
2 dl kokhett vatten
4 tsk bakpulver
Vispa ihop ägg och socker pösigt, tillsätt resten. Grädda i 30 -40 minuter i 150- 175 grader. Det är en stor sats så använd långpanna eller halvera för en mindre form.
Jag tog en hyfsat stor ungsform jag har och då fick jag bra höjd på kakan med hel sats, den är även mjölkfri om man nu känner någon som inte rål mjölk.
Kommentarer
Trackback