en dator och en cola.

går inte direkt bra för mig, tror att jag kommit på ett ämne att skriva om. Om kom sen på att det antagligen inte funkar att skriva om... gaaaaah!
Men men, bara att fundera vidare. Borde kolla lite nu, men sitter och surfar en liten stund innan seminariumet istället. Har jobbbar nu på förmiddagen fram till halv 2, och nu är det dags för lite skola, innan det blir fika med matteflickorna.
kaffe har jag druckit både idag och igår, snart blir det väl "effa" på daglig basis.
shit vad trött jag är redan.
Jan är världens finaste och hämtar skrutten från förskolan så jag kan gå på fikan. Puss!
Skrutt har varit så trött första veckan på förskolan, och en riktig kinkpelle. Får sån ångest över att inte kunna vara hemma med honom så han kan vara dne superglada söta kille han var under jullovet. Men man kan väl inte få allt här i världen. Hade jag råd skulle jag lätt vara hemma med honom i ett halvår till.
Men nu verkar det iaf vända, han har varit betyligt trevligare de senaste två dagarna. i förrågr somnade han 17 och sov till 06.30, oj vad jag var nervös att han inte skulle sova hela natten då. Igår somnade han vid 7, perfekt! igentligen vore nog halv 7 bäst, men vet inte hur jag ska hinna få ihonom mat och pussa på honom innan han ska sova då.
 i morgon vet jag inte heller hur jag ska göra, tackade nej till att jobba, men det är ett uppsamlingseminarium som jag inte vet om jag ska gå på eller ej.
funderar även på om jag ska träna eller inte, kommer inte hinnas med under ett par veckor när jag har praktik, om inte jan och jag går på söndagar vill säga :).
Pingis!

undrar om det blir bra???

Tentaplugg och examenstermin

Borde plugga lite nu men en paus ska man väl få ta :).
Hade så svårt att komma upp i morse, så jag har inte alls pluggat lika länge som jag planerat.
Skrutt är hos sin far. Jag saknar skrutt så mycket, men samtidigt glad över att jag inte har honom den här veckan. Har vari så trött och less sista månaden så det är skönt att inte behöva ta ansvar över honom ett par dagar, utan endast fokusera på att plugga. Svårt nog att motivera sig.
Snart sista tentan innan AUO 3, och jag är redan less, alltså, less innan ens sista terminen börjat och vi haft lov. Hade varit så skönt att komma i väg på utlandssemester, men det gick ju inte då det sprack med barnvakteriet. Det var iof väldigt trevligt att ta med Nathaniel till östersund, han hade nog väldigt trevligt tror jag :).
Skruttungen har förövrigt slutat sova middag tror jag, han slocknar som en stock på kvällen och det är ju bra :).
Jan jobbar och jag sitter hemma hos honom nu, är rätt bra, för det är lättare att sitta me pluggandet här där inte allt skrot distraherar mig.
Ikväll ska vi ut och fira jenny, hon fyllde år i måndags. Vi skulle tränat i dag, men vet inte riktigt om jag orkar/hinner. '
Undrar om man kan ta med en bok till krogen? Ska jag sova hos jan efteråt, och har lsät ut böckerna jag har här. :P

Puss

RSS 2.0