November update!

Dags igen.
Redan november, känner som vanligt att j ag inte riktigt hinner med.
Har medicinerat ett tag med astmamedicinen och det känns väldigt positivt, så jag blir väldigt förvånad om mina prover inte förbättrats när jag ska kolla om ett par veckor.
skolan går okej, bättre nu. Men idag blev det inget gjort. Hade inte riktigt lust med något. Veckohandlade lite och tvättade en maskin tvätt. Det blir några nu när skrutten tränas i att vara utan blöja. Duktig är han, händer inte många olyckor och han blir allt bättre på att säga till själv oxå :).
Jan är på Dart, helt sjukt hur man kan sakna en människa så mycket hela tiden. Nathaniel undrade vart han höll hus och jag lovade att jan skulle titta förbi och säga godnatt när han kommer hem. Sötnötter :).
Längtar till första advent, julmarknad och julmysigt här hemma!
Känner stor oro över att utbildningen snart är slut! Kommer jag få ett jobb? Måste ju försörja mig! Vägrar vara arbetslös!!!!! Eller arbetstrejkande som en i ung och bortskämd sa :).
Nathaniels skolfoton är beställda, så fin den ungen är!! Oftast glad, och snäll. dock inte när vi skulle till förskolan idag, men vad är väl en bal på slottet? Den 26:e ska vi kolla upp hans tågång.
Nattinatt!

RSS 2.0