Jullov!

Neeej!!! Jag skrev massor och råkade sedan trycka bakåt!! jaja.
Massa skoj sista dagarna, Kina kom över på impuls filmkväll, massa prat blev det! Hon har precis gått och jag ska avrunda kvällen. I morgon blir det mat i goda vänners sällskap och utgång. På söndag kommer maxen och Lena hit och leker med oss! Kul!
Jag har sytt massa till Inez, och sovit ikapp lite på morgonarna, jag har varit så himla trött!
Jullovet behövdes verkligen! Jag skulle behöva ytterligare en vecka lov innan jag börjar plugga, men det kommer inte hända. tyvärr.

Jag måste fixa särskild behörighet till vårterminen, eftersom jag gör sista tentan den 14 kommer dne inte vara rättad till dne 18 och jag behöver de poängen för att vara behörig till vårterminen, bajsdumt!
Jonas har fått visning på en lägenhet, jag hoppas han får den! Fast med en trea att dela upp våra möbler på kommer det bli väldigt tomt här. Men bra för skrutten att få två egna rum antar jag.

Klappar!

Nathaniel har fått öppna paket här hemma idag, jag kläde granen igår när sofia var här och vi såg på sunes jul, 18 avsnitt!, och åt nybakade lussekatter =).. Mys!
Nathaniel har lekt med sina klappar hela dagen förrutom en pulkavända till lidel och lite promenerande på det.
Ska snart göra iordning honom för natten.


Förkyld.


Tanken var att idag skulle vi åka ut och åka pulka, vi tänkte lifta med annsofie och elvira, men med tanke på hur snuvig jag var igår så beslöt jag mig för att det kanske är bäst att stanna hemma. tråkigt!
Iaf, så här stilig var min lille skrutt hemma hos sin farmor förra lördagen, vi firade jul där. Det kändes helt ok, som vanligt faktiskt.
Itorsdags skrev jag tenta så nu har jag gått på Jullov. Den tentan var inte bra!! Usch hon tog upp saker som vi inte fått öva på och sånna saker som bara nämts i förbigående. jaja, jag får nog G, men hade velat haft VG, speciellt för att Anders (en av våra lärare) hade sagt att Ida var den enda som kommer klara av termin tre, samt att hur man klarar síg på Analysen och Algebran är en indikation på hur man klarar termin tre. Då kommer det en lite djävul i mig som vill bevisa honom fel, alltså att jag oxå kan. Fast, det måste jag poängtera, Ida är väldigt bra!Efter tentan så gick vi på Vdala och åt nachotallrik och drack cider, mycket trevligt!! Jenny var söt och barnvaktade så jag kunde gå! =)
 
Om en liten stund funderar jag på att värma på lite risgrynsgröt och senare göra lite lussekattsdeg. Om vi orkar och har allt hemma vill säga :D. Jag vill att Nathaniel ska få baka lite innan Jul och då måste jag ju passa på nu.

Eko i rymden.

Inser när jag kollar på bloggen att det är väääldigt dåligt med bilder nu för tiden. Och att jag inte skriver mycket som händer. Men det känns inte riktigt rätt att skriva om de delarna i mitt liv just nu, det är för mycket tankar som är privata.
Jag, Jonas och Skrutten var hem till Jonas mamma i dag och firade minijul, det kändes som vanligt att vara där, trevliga och mysiga allihop. Jag var lite nervös och rädd att det skulle kännas konstigt nu när jag och Jonas bestämmt oss för att flytta isär och våra familjer vet om det. 
jaja bollar tankar med mig själv i stället för att skriva dom här. Så ni får hålla tillgodo med korta inlägg utan bilder tills mina tankar är mindre privata och jag har orken att lägga över bilderna, fast på andra sidan så har ni kanske tröttnat läsa mina tråkiga inlägg och jag skriver för mig själv i cyberrymden och då är det ju ingen skada skedd :D. 
 

Helgens bravader.

I helgen blev det festande Med Jenny och Carolin, vi hade kul!
Söndagen sov jag mest, gick upp när det var tvätttid, somnade i soffan, jonas tvättade och Nathaniel såg på barnprogram. Sen gick jag och sov till halv 2 på dagen, det har jag inte gjort sen Nathaniel föddes. hihi.

Nathaniels ordförråd har ökat massor idag, Te, arg, mormor och bok har han sagt för första gången. Senaste veckan har även dricka och macka. Sötskrutten!!!

Dagsrapport.

Åter igen så vaknar min älskade skrutt på natten, vet inte varför alls. Om det nu är en tand som spökar får den faktiskt ta och titta ut snart!
I dag blir det en kort dag i skolan, går mellan 10-12.
Får se vad det blir i eftermiddag, städa och plugga antagligen, Sen ska jag hämta skrutt och pussa massa på honom, fredagsmys!
Jonas ska på bio med Thomas, så Jag blir ensam här hemma, tänkta pyssla lite för mig själv, kanske sy lite och dricka te, eller se på någon film, eller kolla med Jenny om hon vill komma över.
Carolin med tillhörande barn kommer över och äter varma mackor så helt utan sällskap blir jag inte.
Nu ska vi klä på oss och gå till förskolan.

Liten paus i vardagen.

Fick skjuss hem av Sharelle, så istället för tat superjäkta till förskolan direkt efter skolan har jag helt plötsligt en halvtimmes paus innan jag ska hämta honom.
Såg på new moon med Jenny igår, mycket trevligt!
NU ska jag sätta igång diskmanskinen och sedan hämta min skrutt!

Pluggdag.

Känns som vanligt här hemma, men så fort J får lägenhet ska jag vänja mig vid att bo, nästan, själv. Det känns iaf fortfarande som rätt beslut. Vi ska iaf fira jul ihop, jag tror det blir bra.
I december är det fullt upp varje dag, jag längtar tills att allt lugnar ner sig. Idag kommer Malin förbi och ska plugga med mig emdan skrutt är på dagis. Bra! Jag har varit så trött och omotiverad attt det blir inte så mycket gjort är "bara" jag ska plugga.
Trött är jag förövrigt i dag med, jag förstår inet varför skrutten ska sova så dåligt, men jag tror det är tandande som spökar.
I helgen ska jag och Nisse julhandla lite och titta igenom lite av Nathaniels urväxta kläder. Det ska bli trevligt!

RSS 2.0