sötnöt

Igår när jag kom hem kom jag på att det här är dne sista veckan i Juli. Det innebär att det är den sitsa veckan som jag har möjlighet att ta hit min lillebror, så i morse ringde jag och fråga om han fick komma hit och leka ett par dagar. Det slutade med att jag åkte til blg och hämtade honom hit =). Så nu blir det några dagar av bus och stoj här hemma.
Igår var Jenny här ett par timmar, J gick till jobbet vid fem och Nathaniel satt i sin fotölj med snutta och napp, 20 över fem sov han i sin fotölj, sötnöten! Sen ville han inte upp något mer den dagen.

Åter Äby

Hur får man energin att ta tag i sin orkeslöshet?
Är hos pappa i älvkarleby, burit massa på Inez och ätit massa supergod mat, i morgon bär det av hem.

Vet inte vad det var med skrutt i kväll, han ville verkligen inte somna, superledsen var han.

har egentligen massa tankar och funderingar, men så länge jag inte kan sortra ut dem i mitt huvud så kommer de väl inte på pränt här heller, ordblock.

Snart börjar skrutt på dagis, 3 agusti är snart här. och jag MÅSTE börja plugga till omtentan. Orkar inte misslyckas med den igen. BLÄ!!

Liten Inez har tittat fram =)

¨
Grattis till lilla familjen!

Svacka...

Jag har kännt mig lite mer trött och orkeslös än vanligt på sistonde, måste ta i tag i det, men orkar inte^^.
jag har börjat få problem med att somnapå kvällarna, igår lyckades jag inte somna förrän vid 4. så när Nathaniel skulle sova lunch var jag redigt trött, men två timmars powernap gör underverk =).
I kväll ska jag och jenny se på film medan J är på jobbet, trevligt!

Syjunta för hela slanten

Jag och jenny har haft sydag =). Efter snabbshopping på stan, där ett fint fat införskaffades, och tråd som jag råkade tappa bprt (???), så begav vi oss till det Lingelska hemmet. Jag avslutade fotöljen åt Nathaniel och gjorde ett par byxor på frihand, som hade blivit superbra om de hade blivit i rätt storlek, haha. Jag klippte även ut ett linne i mitt superfina molntyg. Jag ska lägga upp bilder på sybloggen i morgon, känns som att de är för sent att lägga över dem nu.

I morgon ska jag se om jag hittar den där tråden som gått på vift, och gå förbi stadsbibilioteket. Sen ska jag hem och hoppas att min käre J har vaknat (han ska jobba natt på onsdag), senare ska pojkarna få bege sig utåt i vida världen och jag ska få upp hyllpappret i skåpen, kommer bli så fint så!

Bränd :P

Dagen spenaderades, efter lite krångel, ute på stranden. Nathaniel är brun och jag är röd :S. Vi kan ju se vems gener han ärvt.
Nu är de dags för te. I mrogon ska jag hämta ut mina tyger från JNY design, ska bli så kul!

time out.

Sitter i älvkarleby, Nathaniel sover och pappa är ute och fiskar. Rätt skönt att vara här ett par dagar.
Sara ska snart ha barn, 5 dagar kvar till bf, så vi får se när inez vill titta ut.
Nathaniel ville inte somna och jag kan inte direkt klandra honom, med tanke på värmen, men usch vad han var grinig innan han kom till ro. Hoppas han sover hyfsat i natt, gårdagen var helt ok iaf, jag fick tom gå upp kvart i nio, vilket man inte kan klaga på.
Sista veckan har jag egentligen bara velat ligga i ett svaltsovrum, med massa bra böcker och någon riktigt god choklad, ensam.
Istället så har jag storstädat köket, och satt upp kakeldekor, sedan begett mig hit och imgås med familjen.

RSS 2.0