massa B:n






Resten av bilderna får vänta då de är i fel format.

Syjunta

Hemma igen efter några dagar i dalarna.
Jag har virkning med mig hem, och massa implusköp på vägen hem =). Det blev inga bilder i midsommar då vi glömde kameran, men jag ska tigga några av min mor.
NU ska jag bara sitta och ta de lungt i soffan med min virkning, i morgon ska jag fika med jenny och co. Kanske även sy färdigt fotöljen om jag orkar.
Någon som vill leka i veckan? :P

Middagslur

Jag och Skrutt har sovit middag, han måste bliivit väldigt trött av allt promenerande. Ska fixa i köket och förbereda en sen lunch innan han vaknar och sen ska vi till biblioteket.
Förmiddagen spenderades ute, först ensamma och sedan med grannen tomas och på ÖF.
Ska börja med mittt nya projekt, om jag orkar, i kväll. Vi får se.

Skogsmulle

Hemma efter en vecka i skogen, samt en dags hos far.
Impuls åkte till stugen med lotta och eyla då våra andra planer gick i stöpet, vi skulle iof till stugan vilket fall som helst, men de blev lite tidigare än vi först planerat. Vi hade jättemysigt, trots att vi bara fick sol en av dagarna och nathaniel är full med myggbett. Ska visa bilder sen, men just nu orkar jag faktsitk inte.
Vi gick på långpromenad, eldade, klipptegräs och gick på trav. samt handlade massa saker till Skrutten, bland annat fotölj och balkongstol och dvd =).
Sen blev de fallens dag i äby, men det tråkigt vädret gjorde det till en riktigt flopp, men vi fick iaf en trevligt lördagkväll med kortspel och en liten rom å cola och trevligt sällskap med många skratt!
I morgon börjar jonas jobba efter pappaledighet och semester, kommer kännas konstigt att vara här hemma utan honom, fast i morgon blir det inte många stunder att känna efter på, jag och Jenny ska till ikea och leta tyg!
Så god natt på er kära bloggare =). 
 

Skruttelutteli....

Igår kväll och i morse höll jag på att fixa med vagnen, men nu är den färdig! kul!
nathaniel sov dåligt i natt och en direkt konsekvens av det hela var att även jag sov riktigt dåligt, så på förmiddagen car jag inte på mitt soligaste humör, men lite mat så blev det bättre. Annmarie var söt och lät oss åka med i deras bil hem till Jenny, där vi böjs på god tårta och trevligt sällskap. Nathaniel ville gosa med Saga, och satte sig bestämmt i hennes knä =).
 
I morgon ska jag följa med Jenny och thomas och titta lite på lägenheter, ska bli kul! På eftermiddagen ska jag, J och Skrutt hälsa på hos Js farföräldrar.


Över och ut som min mamma skulle sagt :P

Är det någon där ute?

Var länge sen jag såg någon kommentera :P.
Vad trist! jag skrev massor och de försvann, tråkigt! Nu orkar jag inte skriva om allt :P

Brist på ord.

Varit dålig på att blogga, varit på väg massa gånger men sedan insett att jag varken hafdt tillgång till VCX, men nu har de av någon outgrundlig anledning börjat funka igen. Skumt :P.
Impulsköpte massa garn åt mor i dag, och titta på lite tyg till vagnen, ska sy ett överdrag och kanske till och med modiviera sufletten, vi får se vad som hinns med. Båda vagnarna ska tvättas oxå, men har ju ingen bra plats att göra det på. I morgon ska jag försöka ragga en tvätttid och gå till biblioteket med skrutten, han ska få låna lite böcker tänkte jag och så funderar jag på att låna några böcker med lite mönster i =).
Ska sy färdig solhatten nu när jag är hemma oxå, det känns som att den här sommaren kommer gå på tok för fort, redan i agusta ska skrutten skolas in, stora killen!

RSS 2.0