Sylust och bloggar, men hur går det med pluggandet??

Var ner till kvarnen en vända för att insförskaffa nytt block då jag skrivit så flitigt att jag inte har något papper kvar att plugga på. Kom för en gångs skull ihåg kameran, vars film jag tänkt framkalla i 4!!!! års tid nu. Kul med gamla bilder men väntade för länge med framkallning så bilderna är lite gula.
käkar lite yogurt så jag ska orka fortsätta plugga, om en stund kommer jonas mamma hit med lite saker åt skrutt.
sitter ensam hemma, jonas och nathaniel åkte i väg rendan igår och kommer inte hem förräns i morgon, känns ganska skumt, mina första ensamma nätter sen nathaniel föddes, och andra gången jag och nathaniel sover på olika ställen. Men jag vet ju att de har de bra, det är mest jag som lite av Nathaniel abstinens, vet inte riktigt hur jag ska vara när jag är helt själv längre. Fats nu har jag förvisso MASSOR att plugga, så aktivitet råder det inte någon brist på. Det är ju försvisso därför som jag är ensam hemma, så ska inte klaga =).
Näj nu får det vara slut med datatittandet och tillbaka till skolböckerna.

jag ligger på is.

Eller iaf min blogg.
Idag ska nathaniel inskolning börja, vi skulle startat i måndags igentligen men då blev nathaniel sjuk, men nu är vi på G igen!
Jag har tenta den 19 oxå, ska försöka hitta motivationen, börjar bli lite stressad, det är ganska mycket info som ska in i huvudet.
Skrutten är mega mammig för tillfället, så jag hoppas inskolningen ska gå bra =).

RSS 2.0