18-månaders kontroll

18 månaders kontrollen är avklarad, nu blir vi inte kallade förrän Nathaniel fyller 3. och det är ju iaf ett litet tag kvar tills dess.
Han var duktigt med sprutan oxå.
Sen blev det snabbt ner på stan för att  hämta min mobil, som förhoppningsvis ska funka nu, har inte orkat titta än.
Är dålig på att blogga nu, men detär för att jag känner mig så otroligt negativ för tillfället och inte ens jag orkar med mina egna tankar så det vill jag inte utsätta er för.
Nathaniels farfar ringde runt 4 och frågade om han fick låna skrutten ett par timmar, och det fick han. så nu är jag ensammen hemma, ska vila en stund och sen städa lite. om jag orkar.
jag fattar inte hur jag ska klara av min VFU, jag är så himla osäker i klassrmmet. det känns inget bra.

Undrar..

Jag undrar när vi får kallelse till 18 månaders kontroll, det är ju snart. Mhh kanske får ta och ringa i morgon.
det har varit en intensiv vecka under VFU, och har varit lite smånerövs hela veckan oxå inför min lektion.
NU håller vi på att tvättar, vi hade sån tur att de var någon som missade att utnyttja sin månadstvätt så nu går det fort.
Jag vet inte riktigt vad som ska göras i dag, funderar på om man ska gå till gränby och visa Jonas ett korsettliv som jag vill ha, fick ju midja :P .
det finns ju lite trevliga regnpölar på vägen som nathaniel kan få leka i.


VFU.

Så ska det låta var kul, glöm inte att kolla efter mig i publiken om 6 månader :P hihi.
i dag är det dags för första dagen på VFU, jag ska befinna mig på min stora skräck i livet, högstadiet!!! men det ska gå bra, jag är ju äldre med mer erfarenhet i dag.
Nu måste jag mata min stackars morgonpigga gosse, det kan inte vara lätt att ha en morgontrött mor. 
 

Så ska det låta :P

Dåligt med uppdateringar, men de en kombination med minskad lust, förkylning och skolstart kan spela in. Det känns iaf bra att börjat skolan igen.
I morgon blir det fullt upp, Lämna nathaniel, cykla till skolan direkt, från skola till dagis. hemma typ kvart över 4, förhoppningsvis står maten på bordet då för jonas jobbar natt och ska iväg runt 5. mellan 5 och halv 6 kommer Lizette som ska passa skrutten medan jag, jenny, carolin och thomaz går på Så ska det låta =) Jag hoppas verkligen det kommer några bra artister! Ska iaf bli superkul! Har ingen koll på när jag kommer hem dock.
Nu har jag lagt upp lite bilder på andra bloggen, kollat upp vad nisse är skyldig mig efter ullared och så, hällt upp ett bad som jag ska sätta mig i efter unga mödrar.
Tänkte vika lite tvätt nu oxå. Egentligen ska jag väl leta reda på en geometriuppgift till i morgon oxå, men vet inte om jag har någon lust just nu. :P Kanske hinner snabbt i morgon.


RSS 2.0