Fixa fixa!!

Oj!
Dte märks att hösten kommer med skrämmande fart!! Min kalender börjar bli full, folk kommer tillbaxs till uppsala.
Jag ska jobba i morgon! Täntke först att jag skulle fått lov och tackat nej, eftersom jag ska ha nathaniel då.  men kom ju på att han kunde ju gå på förskola! :D Så bra, älskar nathaniels förskola! Flexibla och bra!! :)
Så fullt upp i dag, besökt Jennys arbetsplats, ska maila om jag kan få jobba där med. Tränat, och handlat för veckan. Fikat med Jenny. KOm precis hem och slängde igång en disk, snart kommer jonas med skrutt, vi ska skriva schema, sen ska jag fixa kompletteringen. Och sen kommer lfickorna för att spela lite spel!
Nu hör jag dom i trappen!!

Östersund och Yran

VArit i östersund några dagar nu, i dag ska vi hem. Jan är uppe och duschar och packar och jag är redan färdig. Lär iof dyka upp en del skrot innan det är dags att åka hem antar jag.
Har iaf haft en väldigt trevlig vecka, mycket dricka dock så vi har ite varit allt för effektiva under dagarna. Saknar min lilla skrutt oxå. Vi får se hur det blir under veckan, Kri och Jasmin ska till våra trakter och vi var sugna att hitta på något, så vi får se om det blir så.
Annars så ska jag hämta hem skrutt en dag tidigt och få kramas med honom! Ihelgen ska Jan på bröllop,jag ska eventuellt passa något av Jennys barn. Sleepover :D.

RSS 2.0